2022-02-03 07:09:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Végre a kezedbe kell venned a sorsodat, ha egyről a kettőre akarsz lépni!

Napi horoszkóp február 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold és a Jupiter együttállása valamiben nagy szerencsét jelez: bármi is foglalkoztat mostanság, most áttörést, váratlan sikert, kedvező fordulatot élhetsz meg vele kapcsolatban. Lehet ez magánélet, karrier, bármi.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A múltban valószínűleg elszalasztottál egy jó lehetőséget, aminek most érzed igazán a hátrányát. Kesergés helyett inkább keresd meg újra a régi kapcsolataidat! Van lehetőséged újrateremteni azt, amit elveszíteni vélsz most.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre a kezedbe kell venned a sorsodat, ha egyről a kettőre akarsz lépni! Ma módod lesz arra, hogy megmutasd erődet, ügyességedet másoknak, és ez az önbizalmadnak is igen jót tesz.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Jupiter együttállása igazi boldogságot mutat! Olyan áldást kaphatsz a sorstól, amit csak te tudsz igazán értékelni, de te nagyon is. Valakinek megnyilvánul a mély szeretete, ragaszkodása feléd.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzed, másra sem vágysz a magánéletedben, mint nyugalomra és békességre. Valahogy mégis mindig tüzeket, és csatákat ébresztesz magad körül. Ez azért is van így, mert benned van felhalmozódva rengeteg feszültség. Először azt kéne oldanod.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben sok babért learatottál, ám még ez is kevés lehet a főnökeidnek. Sajnos a változó világ változékony helyzetei állandó alkalmazkodást kívánnak tőled is. Ma diadalt arathatsz valamiben!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te igazi életművész, túlélő zsonglőr vagy: folyton a talpadra esel, mint a macskák. Most se engedd, hogy bárki is megfélemlítsen téged. Ha erőt is mutatsz, meg kompromisszumkészséget is egyszerre, akkor még a zűrből is jól jössz ki.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne félj a saját érzéseidtől, hanem fejezd ki azokat bátran, a szíved szerint! Ha folyamatosan csak megjátszod magad, akkor a végén saját magad sem fogod tudni, mit is érzel valójában, vagy mire vágysz a szíved mélyén.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Alkotó kedvedben vagy ma, a művészetek a munkánál sokkal inkább lekötnek. A mai napon akár még arra is van módod, hogy a kötelességeidet elhanyagold a kedvtelésed miatt. Hosszabb távon valójában csak ennek van értelme.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Te szinte bravúros voltál az utóbbi időben abban, hogy hogyan kerüld ki a konfliktushelyzeteket. Ám sajnos ebben is fel lehet őrlődni, nemcsak a nyílt küzdelmekben. Néha vállald fel a konfrontálódást, ha jót akarsz magadnak!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kezd minden a helyére kerülni az életedben, ha az elmúlt időszakban tettél is ezért. Fizikailag, lelkileg is kezdesz formába lendülni, amit persze a környezet is észrevesz, na és értékel is. Ma sok-sok bókot bezsebelhet!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A hétköznapok során kevés időd marad arra, hogy a lelkeddel is foglalkozz. Most ideje kitárnod azt, amit eddig elnyomtál, eltitkoltál. A társad megértőnek fog mutatkozni. Sőt még annál is többnek – talán teljesen el is oszlatja a fejed fölül a viharfelhőket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: